ALEXANDER KOMBINERAR BANDY OCH JOBB

Alexander Adeheimer kom till Örebro för att spela Bandy för ungefär två år sedan. Han fick ganska snabbt erbjudande om att få börja jobba på Emanuelssons VVS, precis som många andra i laget.

– Det var suveränt att få chansen att jobba här tillsammans med många av mina lagkamrater. Ulf (Emanuelsson) är en av våra större sponsorer i bandyn, så vi har ett grymt bra upplägg som gör att vi kan kombinera bandy på så pass hög nivå med jobb.

Hur går det för ÖSK Bandy?

– Vi har börjat säsongen lite knackigt, men det känns som vi har en bra plan med allt vi gör så jag tror att vi kommer ha en bra säsong ändå, sett över tid. Målet i år är att hamna på övre halvan av tabellen och sedan inom 2-3 år kvala om en plats till elitserien, säger Alexander.

Alexander kommer ifrån Värmdö men har gått gymnasium i Lidköping, en berest man trots sina 22 år.

– Jag tris jättebra i Örebro och på Emanuelssons, det är otroligt viktigt att kunna ha en arbetsgivare som har förståelse för att vi tränar fyra ispass, två fyspass och har en match i veckan.

Just för dagen är Alexander och kollegan, tillika lagkompisen Jimmy Jechinsky på Creperiet i Örebro. Där dom drar om ventilation för ett nytt kök som ska byggas. 

97 NYA STUDENTLÄGENHETER I STOCKHOLM: ”SVANENMÄRKT PROJEKT”

Emanuelsson VVS utför ännu ett projekt tillsammans med Moelven. Den här gången rör det sig om ett flerbostadshus med lågt klimatavtryck och...

Läs Mer

MOELVEN: ”FÖRHOPPNINGEN ÄR ETT RENT PROTOKOLL”

I Uppsala installerar Emanuelssons Stockholmsfilial ventilationen till ett helt nytt långtidshotell. Med smidiga och välplanerade moduler flyter arbetet på bra för Emanuelsson...

Läs Mer

SUMBAT OCH BOBUR ÄR FÖRETAGETS SENASTE REKRYTERINGAR

Sumbat och Bobur började arbeta samtidigt och är de senaste rekryteringarna till Emanuelssons filial i Stockholm. Med erfarenhet inom VVS-yrket åker vännerna...

Läs Mer