ÖSK BANDY FÅR NYA OMKLÄDNINGSRUM

Örebro SK Bandy fick för några år sedan tak över sin arena. Till hösten ska klubben få nya omklädningsrum för sin ungdomsverksamhet. Bandyhallen, som ägs av det kommunala fastighetsbolaget Örebroporten, ligger som bekant nere på Eyrafältet.

Det är Boman & Svahn som på beställning av Örebroporten står som totalentreprenör för byggnationerna, och Emanuelssons VVS har i sin tur anlitats för att utföra allt ventilationsjobb. Vi träffar Ulf Emanuelsson, VD och ägare av Emanuelssons VVS.

– Vi har varit igång ganska länge med projektering men kommer inte kunna gå igång med vårt installationsjobb fören nästa vecka, säger ”Uffe”

Hela projektet har blivit förskjutet en tid, på grund av att man bestämde sig för att förbereda för att kunna bygga lägenheter ovanpå de nya omklädningsrummen.

– Lagom när alla entreprenörer var klara med sina projekteringar fattades beslut om att det skulle förberedas för lägenheter ovanpå omklädningsrummen. Detta medförde dels lite omprojektering men också utökat markjobb för att konstruktionen ska kunna bära lägenheterna.

Emanuelssons VVS kommer att ha två installatörer på plats från och med starten i nästa vecka fram till att slutbesiktning sker i september.

– Lämpligtvis kommer vi skicka hit två av våra bandyspelare på firman, det vore väl passande, skrattar ”Uffe”.

Hur ser det ut i övrigt på jobbfronten?

– Vi har ett jättestort projekt i Marieberg där Ekovaruhuset ska bygga en stor butik, det ska vi gå igång med direkt efter semestern. Sedan har vi ett stort jobb i Hallsberg som också ska igång snart. Annars rullar det på som vanligt. Även om det blir lite lugnare under semestertider och vissa byggen stänger helt så kommer vi se till att ha några gubbar igång hela tiden, konstaterar ”Uffe”.

97 NYA STUDENTLÄGENHETER I STOCKHOLM: ”SVANENMÄRKT PROJEKT”

Emanuelsson VVS utför ännu ett projekt tillsammans med Moelven. Den här gången rör det sig om ett flerbostadshus med lågt klimatavtryck och...

Läs Mer

MOELVEN: ”FÖRHOPPNINGEN ÄR ETT RENT PROTOKOLL”

I Uppsala installerar Emanuelssons Stockholmsfilial ventilationen till ett helt nytt långtidshotell. Med smidiga och välplanerade moduler flyter arbetet på bra för Emanuelsson...

Läs Mer

SUMBAT OCH BOBUR ÄR FÖRETAGETS SENASTE REKRYTERINGAR

Sumbat och Bobur började arbeta samtidigt och är de senaste rekryteringarna till Emanuelssons filial i Stockholm. Med erfarenhet inom VVS-yrket åker vännerna...

Läs Mer