SMART OCH ENERGIEFFEKTIV LÖSNING TILL NYTT TELE2-KONTOR

Ett nytt kontor byggs i Kista där Tele2 ska flytta in. Emanuelsson VVS-Byrå var med redan i projekteringsfasen för att få ihop ventilationen på bästa tänkbara sätt med smarta lösningar, tillsammans med Klövern Fastigheter och Lindesbergs Bygg.

Projektet startade i vecka 32. Nu är det slutbesiktigat och klart. Genom att Emanuelsson VVS varit med redan vid projekteringen har byggtiden kunnat kortats ned och Klövern har sparat plats för sina nya hyresgäster.

– Det är ett nytt luftbehandlingssystem som vi har installerat här. För att spara utrymme samt uthyrningsbara kvadratmetrar är det installerat på taket med kanalisation neråt, efter Klöverns önskemål, berättar Anders Gustafsson som är ledande montör för projektet.

Slutbesiktningen ägde rum 22 oktober utan vidare anmärkningar och dessförinnan var det även en förbesiktning som gick väldigt bra för alla inblandade.

Det är ganska precis ett år sedan Anders gjorde sin första dag på Emanuelsson VVS. I ett reportage från förra året berättade han att trivdes bra på företaget och såg framemot 2020.

– Jag trivs fortfarande väldigt bra! Det fungerar bra både jobbmässigt och på ett personligt plan. Det har blivit många projekt här i Stockholm med omnejd med bra beställare som Moelven och med Lindesbergs Bygg, som är vår beställare här. Jag har gått från att ansvara för ett mindre projekt till att hålla fler större samtidigt, så det är kul.

På plats den här dagen är också Matthias Backtemo, filialchef på Emanuelsson VVS. Han är nöjd med såväl projektet som rekryteringen av Anders.

– Det har gått väldigt bra här och flutit på trots tajt tidspress. Jonas Karlsson och ”Jugge” från Lindesbergs Bygg har gjort ett superbra jobb med samordningen och Anders växer för varje dag. Klockrent! Anders gör ett kanonjobb och det har varit bra för mig också som får lite avlastning på projektsidan när Anders inte är ute och skruvar själv.

97 NYA STUDENTLÄGENHETER I STOCKHOLM: ”SVANENMÄRKT PROJEKT”

Emanuelsson VVS utför ännu ett projekt tillsammans med Moelven. Den här gången rör det sig om ett flerbostadshus med lågt klimatavtryck och...

Läs Mer

MOELVEN: ”FÖRHOPPNINGEN ÄR ETT RENT PROTOKOLL”

I Uppsala installerar Emanuelssons Stockholmsfilial ventilationen till ett helt nytt långtidshotell. Med smidiga och välplanerade moduler flyter arbetet på bra för Emanuelsson...

Läs Mer

SUMBAT OCH BOBUR ÄR FÖRETAGETS SENASTE REKRYTERINGAR

Sumbat och Bobur började arbeta samtidigt och är de senaste rekryteringarna till Emanuelssons filial i Stockholm. Med erfarenhet inom VVS-yrket åker vännerna...

Läs Mer